Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Πρόγραμμα Δράσης της ΠΟΕΔΗΝ για το επόμενο διάστημα



Από την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ  (κλικ εδώ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ
Δράσεις στα Νοσοκομεία: Περιοδείες, συγκεντρώσεις, γενικές συνελεύσεις.  Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας την Παρασκευή 4 Απριλίου 8πμ – 11πμ για να αναδείξουμε το λειτουργικό χάος που θα προκληθεί από την διαθεσιμότητα των Οδηγών. Ενίσχυση και διεύρυνση των δράσεων με τη συμμετοχή τοπικών φορέων. Παράλληλα συνεχίζεται η Απεργία Διαρκείας των Οδηγών, Φυλάκων – Νυχτοφυλάκων με 24ωρες επαναλαμβανόμενες.
Την Δευτέρα 7/4 και την Τρίτη 8/4 Γενικές Συνελεύσεις και περιοδείες των Δ.Σ. των Σωματείων στα Νοσοκομεία για την προετοιμασία της Πανεργατικής Απεργίας.
Την Τετάρτη 9/4/2014 συμμετέχουμε δυναμικά στην 24ωρη Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ. Προσυγκέντρωση 10.00πμ έξω από το Υπουργείο Υγείας. Για την περιφέρεια συμμετέχουμε στις κατά τόπους συγκεντρώσεις της ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ.
Πέμπτη 10/4/2014 Συγκέντρωση των Οδηγών 10.00πμ στα Γραφεία της ΠΟΕΔΗΝ για συντονισμό της Δράσης. Για την περιφέρεια θα γίνουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις με πρωτοβουλία των Περιφερειακών Γενικών Συμβούλων και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων.
Την Παρασκευή 11/4/2014 5ωρη Στάση Εργασίας των Νοσοκομείων όλης της χώρας. Για το λεκανοπέδιο συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας 12 το μεσημέρι και για την περιφέρεια έξω από τις Υγειονομικές Περιφέρειες επίσης στις 12 το μεσημέρι.
Από 28 Απρίλη 15νθήμερο Δράσεων για την Υγεία που θα κορυφωθεί με νέα 24ωρη Πανυγειονομική Απεργία σε συνδιοργάνωση με τις άλλες Ομοσπονδίες της Υγείας. 
Απορρίπτουμε την αξιολόγηση «μαϊμού». Συγκεντρώνουμε ενυπόγραφα τα νέα φύλλα αξιολόγησης από τους εργαζόμενους πριν την συμπλήρωση, με πρωτοβουλία των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και τα παραδίδουμε στις Διοικήσεις και το Υπουργείο Υγείας.