Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Οι "καλύτερες μέρες" άρχισαν να φαίνονται στις τσέπες των εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας. Συνεχίζει τις αποφάσεις για περικοπές στα δεδουλευμένα των εργαζομένων ο διοικητής του Νοσοκομείου!



Παρά την μέχρι τώρα αντίδραση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)  ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Ν. Γεωργάκος εξακολουθεί να «ασκεί διοίκηση» στις τσέπες των εργαζομένων, δίδοντας εντολή  παράνομων περικοπών στην νόμιμη  αμοιβή  εργασίας που είχε παρασχεθεί από τους εργαζομένους κατά τις νύχτες, αργίες και Κυριακές στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, κατά τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο 2014 .
Έτσι μετά την εντολή για περικοπή περί τα 25% (!!!) της νόμιμης  αμοιβής των εργαζομένων για εργασία παρασχεθείσα τον μήνα Απρίλιο , με απόφαση που φέρει μεν   υπογραφή  23/ 07/2014 αλλά  που αναρτήθηκε στο πρόγραμμα «Διαύγεια» στις ….24/09/2014 (!!!),  δίνει εντολή περικοπών στα δεδουλευμένα ( που σημειωτέον αυτή την εργασία και ο ίδιος ενέκρινε), κατά 11% το Μάιο και 17% τον Ιούνιο !( ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
Και αυτό παρά το ότι ο διοικητής του Νοσοκομείου της Πρέβεζας έχει στα χέρια του δήλωση 114 εργαζομένων  του Νοσοκομείου στα κυκλικά   ωράρια,  με την οποία του ζητούν  να ανακαλέσει άμεσα την απόφασή του και να τους καταβάλλει πλήρως τα νόμιμα δεδουλευμένα τους.
Επισημαίνουμε ότι για πρώτη φορά στα χρονικά του Νοσοκομείου Πρέβεζας διοικητής του Νοσοκομείου περικόπτει τις νόμιμες αμοιβές εργαζομένων (νοσηλευτών , εργαζομένων στα εργαστήρια , στην τεχνική υπηρεσία, στα μαγειρεία  κλπ) και οτι οι εργαζόμενοι για τη συγκεκριμένη εργασία  είναι απλήρωτοι από τον Απρίλιο.
Είναι επίσης χαρακτηριστικό  ότι δεν υπάρχει έστω κάποια  γραπτή δέσμευση του διοικητή- ούτε γίνεται σχετική μνεία  στις αποφάσεις του- ότι θα καταβάλει έστω και σε δεύτερο χρόνο τις πλήρεις αμοιβές των εργαζόμενων (υπόλοιπο)  για το συγκεκριμένο διάστημα.

«Μέρες δόξης» λοιπόν  γνωρίζει το Νοσοκομείο Πρέβεζας …
Είναι το «νοικοκύρεμα» και οι «καλύτερες μέρες» που υπεσχέθη με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νυν διοικητής!

Είναι προφανές ότι οι εργαζόμενοι θα κλιμακώσουν την απάντησή τους  το προσεχές διάστημα .